Νέο Trailer Απο Την Τέταρτη Σαιζόν Του "The Expanse"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την τέταρτη σαιζόν της sci-fi τηλεοπτικής σειράς "The Expanse", που είναι βασισμένη στην best-selling σειρά βιβλίων των Daniel Abraham & Ty Franck, που υπογράφουν τα έργα τους με το ψευδώνυμο James S.A. Corey. Το νέο trailer φανερώνει μια τέταρτη σεζόν αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα, με μεγαλύτερη κλίμακα και υψηλότερο επίπεδο παραγωγής.

"Η τέταρτη σεζόν του 'The Expanse' ξεκινά ενα νέο κεφάλαιο στη σειρά, με το πλήρωμα του Rocinante να βρίσκεται σε μια αποστολή με σκοπό την εξερεύνηση νέν κόσμων πέρα απο το Ring Gate. Η ανθρωπότητα έχει πλέον πρόσβαση σε χιλιάδες πλανήτες σαν τη Γή, κάτι που έχει προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα στα έθνη της Γής, τον Άρη και την Ζώνη. Ο Ilus είναι ο πρώτος απο αυτούς τους πλανήτες, ενας πλανήτης με πλούσια κοιτάσματα αλλά και σημαδεμένος απο τα ερείπια ενός παλαιού εξωγήινου πολιτισμού.
Καθώς οι Γήινοι, οι Αρειανοί και οι Belters ανταγωνίζονται για την αποίκηση του Ilus και την απόκτηση του φυσικού του πλούτου, αυτοί οι πρώιμοι εξερευνητές δεν κατανοούν αυτόν τον νέο κόσμο και τους μεγάλους κινδύνους που παραμονεύουν."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Mark Fergus και Hawk Ostby ("Children of Men", "Iron Man"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Naren Shankar ("Almost Human", "The Outer Limits").

Πρωταγωνιστούν οι Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Frankie Adams, Joe Miller, Shawn Doyle, Rosa Gilmore, Burn Gorman, Lyndie Greenwood, Steven McCarthy, Zach Smadu.

Η σειρά που πέρσι ακυρώθηκε απο το Syfy, αποκτήθηκε απο το Amazon και πλέον επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν, που αναμένεται να διαθέτει πλουσιότερο επίπεδο παραγωγής.

Η τέταρτη σεζόν του "The Expanse" που αποτελείται απο 10 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου μέσα απο το Amazon Prime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.