Νέο Trailer Από Την Σειρά Γουέστερν "1883"

0

Το Paramount+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "1883", την νέα τηλεοπτική σειρά του Taylor Sheridan, που αποτελεί την prequel ιστορία της σειράς "Yellowstone". Το νέο, έξοχα μονταρισμένο trailer, φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά γουέστερν, με υψηλό επίπεδο παραγωγής, βαριές προφορές και μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Η νέα σειρά ακολουθεί την οικογένεια Dutton, καθώς ξεκινούν ένα ταξίδι προς τα δυτικά, μέσα από τις Μεγάλες Πεδιάδες και με κατεύθυνση το τελευταίο προπύργιο της αδάμαστης Αμερικής. Μια άγρια επανάληψη της ιστορίας και μια έντονη μελέτη μιας οικογένειας, που εγκαταλείπει την φτώχεια για να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον στην Αμερικανική Γη της επαγγελίας, την Montana."

Νέο Trailer Από Την Σειρά Γουέστερν "1883"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Taylor Sheridan ("Hell or High Water", "Sicario", "Yellowstone"), ο οποίος επίσης σκηνοθετεί μαζί με την Christina Voros ("Big Sky").

Πρωταγωνιστούν οι Sam Elliott, Billy Bob Thornton, Faith Hill, Tim McGraw, Isabel May, LaMonica Garrett, James Landry Hébert, Eric Bear, Andrew Heideman, Sacha Seberg, Wayne Garner.

Το "1883" θα διατεθεί μέσα από το Paramount+ στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.