Νέο Trailer Από Την Νέα Τηλεοπτική Σειρά "Heels"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Heels", την δραματική σειρά του Michael Waldron. Το νέο trailer μας δίνει μια καλύτερη εικόνα από την δραματική σειρά, που εστιάζει σε δυο αδέλφια παλαιστές, που παρά τις διαφορές (που είναι πολλές) τους θέλουν να ανοίξουν ξανά την αρένα wrestling που κάποτε είχε ο πατέρας τους.

"Μια ιστορία για τους άνδρες και τις γυναίκες που κυνηγούν τα όνειρα τους στον κόσμο της επαγγελματικής πάλης, σε μια μικρή πόλη της Georgia. Η ιστορία ακολουθεί μια οικογένεια με μεγάλη παράδοση στην πάλη, με δυο αδέλφια που ανταγωνίζονται για την κληρονομιά του πατέρα τους. Πάνω στο ρινγκ, κάποιος πρέπει να παίξει τον καλό και κάποιος πρέπει να παίξει τον αντίπαλο τους. Όμως, στον αληθινό κόσμο, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Michael Waldron ("Rick and Morty"), στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Mike O'Malley ("Shameless"), ενώ στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Peter Segal ("Anger Management").

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell ("Arrow"), Alexander Ludwig ("Vikings"), Alison Luff, Mary McCormack, Kelli Berglund, Allen Maldonado, Chris Bauer, Robby Ramos, Trey Tucker, Roxton Garcia και James Harrison.

Το "Heels" θα κάνει πρεμιέρα στο Starz, στις 15 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Την Νέα Τηλεοπτική Σειρά "Heels"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.