Νέο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Chapelwaite"

0

Το Epix κυκλοφόρησε ένα νέο, ακατάλληλο trailer από το "Chapelwaite", την τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο "Jerusalem’s Lot", την σύντομη ιστορία του Stephen King, που αποτελεί την prequel ιστορία του "Salem’s Lot". Σε αντίθεση με το πρώτο, ήπιων τόνων promo, το νέο trailer φανερώνει μια hardcore σειρά τρόμου, με αξιόλογο επίπεδο παραγωγής, ένα είδος σειράς που λείπει πολύ από το τηλεοπτικό τοπίο.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 1850 και ακολουθεί τον Καπετάνιο Charles Boone (Brody), ο οποίος ύστερα από τον χαμό της γυναίκας του στη θάλασσα, μεταφέρει την οικογένεια με την τρία παιδιά στο πατρικό του σπίτι, στην μικρή και φαινομενικά ήσυχη πόλη Preacher’s Corners του Maine. Σύντομα όμως, ο Charles θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα μυστικά της βρόμικης ιστορίας της οικογένειας του και θα κληθεί να παλέψει για να δώσει ένα τέλος στο σκοτάδι που έχει βασανίσει την οικογένεια των Boone για πολλές γενιές."

Νέο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Chapelwaite"

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Burr Steers ("Pride and Prejudice and Zombies"), Rachel Leiterman ("The Man in the High Castle"), Michael Nankin ("Van Helsing") και Jeff Renfroe ("Cardinal").

Πρωταγωνιστούν οι Adrien Brody, Emily Hampshire, Jennifer Ens, Sirena Gulamgaus, Trina Corkum, Gord Rand, Genevieve DeGraves, Allegra Fulton, Dean Armstrong, Devante Senior, Michael Hough.

Το "Chapelwaite" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο Epix, στις 22 Αυγούστου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

 

Νέο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Chapelwaite"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.