Νέο Trailer Από Την Νέα Μίνι Σειρά "The Afterparty"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Afterparty", την τηλεοπτική μίνι σειρά των Phil Lord & Chris Miller που αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Το νέο trailer μας δίνει μια καλύτερη εικόνα από την πρωτότυπη κωμική σειρά, που εστιάζει σε έναν φόνο που έλαβε χώρα σε ένα πάρτι αποφοίτων, ακολουθώντας την συνταγή του "Ποιος το έκανε?" (Whodunnit), σε μια ιστορία μυστηρίου όπου όλοι είναι ύποπτοι.

"Το 'The Afterparty' είναι μια κωμωδία μυστηρίου που εξελίσσεται σε ένα Reunion Αποφοίτων του Λυκείου. Το κάθε επεισόδιο της σειράς αφηγείται την ίδια ιστορία από την οπτική ενός διαφορετικού χαρακτήρα, με διαφορετικό οπτικό στυλ και είδος που ταιριάζει με την προσωπικότητα του κάθε αφηγητή."

Νέο Trailer Από Την Νέα Μίνι Σειρά "The Afterparty"

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Phil Lord & Chris Miller, το δίδυμο πίσω από τα φιλμ "Cloudy with a Chance of Meatballs", "21 Jump Street" και "The Lego Movie". Πρωταγωνιστούν οι Tiffany Haddish ("Like a Boss"), Sam Richardson ("The Tomorrow War"), Zoë Chao ("Love Life"), Ben Schwartz ("Space Force"), Ike Barinholtz ("The Mindy Project"), Ilana Glazer ("Broad City"), Jamie Demetriou ("Fleabag"), Dave Franco ("The Disaster Artist") και John Early ("Search Party").

Το "The Afterparty" θα διατεθεί στις 28 Ιανουαρίου, μέσα από το Apple Tv+.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Την Νέα Μίνι Σειρά "The Afterparty"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.