Νέο Trailer Από Την Μίνι Σειρά "Midnight Mass"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Midnight Mass", την limited τηλεοπτική σειρά τρόμου του Mike Flanagan. Ύστερα από το πρώτο teaser που δημιούργησε θετικές εντυπώσεις, το νέο trailer συντηρεί το θετικό κλίμα και αφήνει ελπίδες για μια αξιόλογη τηλεοπτική σειρά τρόμου.

"Η ιστορία ακολουθεί μια μικρή, απομονωμένη νησιωτική κοινότητα που θα δει το ήδη τεταμένο κλίμα της να επιβαρύνεται από την άφιξη ενός ατιμασμένου νεαρού άνδρα (Zach Gilford) και ενός χαρισματικού ιερέα (Hamish Linklater). Όταν η παρουσία του ιερέα Paul στο Crockett Island θα συμπέσει με ανεξήγητα και φαινομενικά θαυματουργά γεγονότα, ένας ανανεωμένος θρησκευτικός ζήλος θα καταλάβει την κοινότητα. Όμως, μήπως αυτά τα θαύματα έρχονται με ένα τίμημα?"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Mike Flanagan ("Doctor Sleep", "The Haunting of Hill House"), ο οποίος υπογράφει το σενάριο αλλά και την σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Zach Gilford, Hamish Linklater, Kate Siegel, Henry Thomas, Matt Biedel, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Alex Essoe, Annabeth Gish, Rahul Abburi, Crystal Balint, Annarah Cymone, Robert Longstreet, Igby Rigney, Michael Trucco..

Το "Midnight Mass" που αποτελείται από επτά επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Την Μίνι Σειρά "Midnight Mass"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.