Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "You"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "You", την δραματική σειρά των Greg Berlanti και Sera Gamble, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Caroline Kepnes. Το νέο trailer ξεκινά με μια μίνι ανασκόπηση των γεγονότων της πρώτης σεζόν και λίγο αργότερα φανερώνει το νέο θύμα που θα βρεθεί στο στόχαστρο του Joe, που πλέον συστήνεται ως Will. Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο εύκολα για τον Joe.

"Ο Joe Goldberg ξέρει να κρύβει πτώματα. Μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, αυτός ο 30+ άνδρας έχει θάψει τέσσερα, παράπλευρες απώλειες στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης. Τώρα κατευθύνεται δυτικά στο Los Angeles, την πόλη των δεύτερων ευκαιριών, αποφασισμένος να αφήσει το παρελθόν πίσω του.

Στο Hollywood, ο Joe προσαρμόζεται γρήγορα ανάμεσα στους υπόλοιπους τυχάρπαστους. Όμως, καθώς οι άλλοι μοιάζουν απορροφημένοι με την αντανάκλαση τους, ο Joe δεν μπορεί να σταματήσει να κοιτά πίσω του. Το πρόβλημα με τα κρυμμένα πτώματα είναι πως δεν μένουν πάντα κρυμμένα. Εμφανίζονται ξανά, όπως οι σκοτεινές σκέψεις, πολλαπλασιάζονται και απειλούν να καταστρέψουν αυτό που θέλει ο Joe περισσότερο: την αληθινή αγάπη. Και όταν την βρίσκει σε ενα σκοτεινό δωμάτιο στο Soho House, είναι πιο απελπισμένος απο ποτέ να διατηρήσει τα μυστικά του καλά κρυμμένα. Δεν θέλει να βλάψει την νέα φίλη του, θέλει να μείνει μαζί της για πάντα. Αν όμως αυτή μάθει αυτά που έχει κάνει, τότε ο ίδιος δεν θα έχει άλλη επιλογή."

Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "You"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash", "Legends of Tomorrow") και Sera Gamble ("The Magicians"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών.

Πρωταγωνιστούν οι Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Charlie Barnett, Adwin Brown, Chris D'Elia, Jenna Ortega, Marielle Scott, James Scully, Robin Lord Taylor, Carmela Zumbado.

Η δεύτερη σεζόν του "You" θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.