Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Mandalorian"

0

Δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, το Disney+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την δεύτερη σεζόν του "The Mandalorian", την live-astion τηλεοπτική σειρά από το σύμπαν του "Star Wars". Το νέο trailer φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με μεγαλύτερη κλίμακα και προϋπολογισμό, σε μια σειρά που κατάφερε να ξεπεράσει σε ενδιαφέρον τα τρία άψυχα φιλμ του "Star Wars" που υλοποίησε η Disney.

"Ο Mandalorian και το Παιδί συνεχίζουν το ταξίδι τους, αντιμετωπίζοντας εχθρούς και αποκτώντας νέους συμμάχους, καθώς διασχίζουν έναν επικίνδυνο γαλαξία στην ασταθή περίοδο μετά την κατάρρευση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας."

Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Mandalorian"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει ο σκηνοθέτης Jon Favreau ("Iron Man", "Cowboys & Aliens", "The Jungle Book") και ο Dave Filoni ("Star Wars Rebels"), ενώ την σκηνοθεσία των οκτώ επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Jon Favreau, Dave Filoni ("Avatar: The Last Airbender"), Rick Famuyiwa ("The Chi"), Peyton Reed ("Ant-Man"), Carl Weathers και Robert Rodriguez ("Sin City").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Pedro Pascal ("Game of Thrones", "Narcos"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Gina Carano.

Η δεύτερη σεζόν του "The Mandalorian" θα διατεθεί μέσα από το Disney+ στις 30 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Mandalorian"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.