Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Boys"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "The Boys", την τηλεοπτική μεταφορά του comic των Garth Ennis και Darick Robertson. Το νέο teaser-trailer φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με μεγαλύτερη κλίμακα και budget, σε μια σειρά που πέρσι αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη (διαβάστε την κριτική μας εδώ).

"Η δεύτερη σεζόν βρίσκει την ομάδα κυνηγημένη από τον νόμο και τους Supes και να προσπαθεί απεγνωσμένα να ανασυνταχθεί και να αντεπιτεθεί στην Vought. Κρυμμένοι, οι Hughie, Mother’s Milk, Frenchie και η Kimiko, προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτή την νέα κατάσταση, ενώ ο Butcher παραμένει άφαντος. Την ίδια ώρα, η Starlight προσπαθεί να καταλάβει την θέση της ανάμεσα στους Επτά, ενώ ο Homelander προσπαθεί να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο.
Η δύναμη του απειλείται από την προσθήκη της Stormfront (Aya Cash), μια νέα Supe και ειδήμων στα social media, που διαθέτει την δική της ατζέντα. Και μέσα σε όλα αυτά, η απειλή των Υπερκακών έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η Vought προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει την παράνοια του έθνους."

Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Boys"

Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση έχουν υλοποιήσει οι Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview"), οι οποίοι έχουν ήδη υλοποιήσει και την μεταφορά του comic "Preacher" στο AMC.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Eric Kripke, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Supernatural", που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Rogen και Goldberg.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Karl Urban ("Dredd", "Star Trek"), Antony Starr ("American Gothic"), Erin Moriarty ("Blood Father"), Jack Quaid ("Vinyl"), Dominique McElligott ("The Last Tycoon"), Jessie T. Usher ("Survivor’s Remorse"), Chace Crawford ("Gossip Girl"), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell ("iZombie), Tomer Capon, Laz Alonso και Giancarlo Esposito ("Breaking Bad"), ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Aya Cash ("You're the Worst"), Claudia Doumit, Goran Visnijc, Malcolm Barrett, Colby Minifie, Cameron Crovetti, PJ Byrne, Laila Robbins.

Η δεύτερη σεζόν του "The Boys", θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Amazon Prime Video....

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Boys"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.