Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "Servant"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την δεύτερη σεζόν του "Servant", την τηλεοπτική σειρά τρόμου των Tony Basgallop και M. Night Shyamalan. Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που αν και δεν εξελίχθηκε σε hit, κατάφερε να γίνει μια από τις δημοφιλείς σειρές του Apple Tv+, η ultra creepy σειρά επιστρέφει με την δεύτερη που φαντάζει εξίσου περίεργη με την πρώτη.

"Ύστερα από το αγωνιώδες φινάλε της πρώτης σεζόν, η δεύτερη σεζόν του τηλεοπτικού θρίλερ παίρνει μια μεταφυσική στροφή, επιφυλάσσοντας ένα πιο σκοτεινό μέλλον για όλους, καθώς η Leanne επιστρέφει στο σπίτι και η αληθινή της φύση αποκαλύπτεται."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tony Basgallop ("Hotel Babylon", "Berlin Station"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον M. Night Shyamalan ("The Sixth Sense", "Signs", "Unbreakable"), ο οποίος βρίσκεται και στην σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Πρωταγωνιστούν οι Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint, S.J. Son, Jeffrey Mowery, Erinn Anova, Sarah Biermann, Ronald Melton Braxton, Lyman Chen, Blaise Corrigan, Sugey Cruz-Everts.

Η δεύτερη σεζόν του "Servant" θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 15 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.