Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Narcos Mexico"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Narcos Mexico". Το νέο trailer φανερώνει μια πολύ πλούσια δεύτερη σεζόν, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και μπόλικη δράση.

"Η δεύτερη σεζόν του 'Narcos: Mexico' συνεχίζει την ιστορία του Miguel Ángel Félix Gallardo, του ηγέτη πλέον, του πρώτου Μεξικανικού καρτέλ (Guadalajara). Ο Félix πασχίζει να διατηρήσει τον έλεγχο, να μεγαλώσει την αυτοκρατορία του και να συμβιβαστεί με τις προδοσίες και τις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει για να γίνει ο El Padrino. Καθώς οι τριβές ανάμεσα στις διάφορες πλευρές του καρτέλ του κλιμακώνονται, ο έλεγχος φαίνεται να χάνεται απο τα χέρια του Félix. Την ίδια ώρα, ο θάνατος του πράκτορα της DEA Kiki Camarena και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, φέρνουν μια θυέλλα αντιποίνων στο Μεξικό. Η επιχείρηση Leyenda, της οποίας ηγείται ο σκληροτράχηλος πράκτορας της DEA Walt Breslin, του οποίου οι μέθοδοι δεν τηρούν πάντα το γράμμα του νόμου. Μια επιχείρηση που έχει σαν κύριο στόχο τον Félix Gallardo και τα πρωτοπαλίκαρα του, προσθέτοντας μια έξτρα αίσθηση αστάθειας και εκνευρισμού στο καρτέλ."

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chris Brancato ("Species II", "Hannibal"), Carlo Bernard και Doug Miro, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο Eric Newman ("Children of Men", "RoboCop") και ο σκηνοθέτης José Padilha.

Πρωταγωνιστούν οι Diego Luna ("Rogue One"), Scoot McNairy, Teresa Ruiz, Clark Freeman, Christopher Stanley, Jero Medina, Omar Ayala.

Η δεύτερη σεζόν του "Narcos Mexico" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 13 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.