Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Lost In Space"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Lost in Space", το reboot της κλασικής σειράς του Irwin Allen. Το νέο trailer ξεκινά με μια πολύ εντυπωσιακή σκηνή και φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με διαφορετικό σκηνικό, αλλά με το ίδιο πλούσιο επίπεδο παραγωγής σε μια σειρά που παρά τα σεναριακά της προβλήματα, αποτελεί μια όαση για το μάτι.

"Το μέλλον επιφυλάσσει περισσότερο κίνδυνο και περιπέτεια για την οικογένεια Robinson! Με το Jupiter 2 να βρίσκεται ακινητοποιημένο σε εναν μυστηριώδη πλανήτη ωκεανών και χωρίς το αγαπημένο τους ρομπότ, οι Robinsons πρέπει να δουλέψουν μαζί και με την βοήθεια της ενοχλητικής και χειριστικής Dr. Smith και του πάντα γοητευτικού Don West, για να επιστρέψουν στο Resolute και να ενωθούν ξανά με τους υπόλοιπους άποικους.
Όμως σύντομα διαπιστώνουν οτι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Μια σειρά απίστευτων απειλών και αναπάντεχων ανακαλύψεων αναδύονται, καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν το Ρομπότ και ασφαλές πέρασμα στον Alpha Centauri. Δεν θα σταματήσουν πουθενά προκειμένου να διατηρήσουν την οικογένεια τους ασφαλή, αφού η επιβίωση είναι πλέον μια ειδικότητα των Robinson."

Πρωταγωνιστούν ο Toby Stephens ("Black Sails", "Die Another Day"), Molly Parker ("House of Cards", "Deadwood"), Taylor Russell ("Falling Skies"), Mina Sundwall ("Maggie’s Plan", "Freeheld"), Maxwell Jenkins ("Sense8", "Betrayal"), Parker Posey ("Café Society", "Mascot", "A Mighty Wind"), Ignacio Serricchio ("Bones", "The Wedding Ringer").

Το σενάριο του reboot έχουν γράψει οι Matt Sazama και Burk Sharpless ("Dracula Untold"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Kevin Burns ("Ancient Aliens") και τον Neil Marshall ("The Descent", "Centurion", "Black Sails", "Game of Thrones"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων.

Η δεύτερη σαιζόν του "Lost In Space" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

Επίσημη σελίδα στο Netflix

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.