Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Jack Ryan"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Jack Ryan", την τηλεοπτική σειρά του franchise που είναι βασισμένο στα δημοφιλή βιβλία που έγραψε ο Tom Clancy. Το νεο trailer φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με νέο σκηνικό, νέα πρόσωπα και διεθνή πλοκή που εξελίσσεται σε τέσσερις χώρες.

"Στη δεύτερη σεζόν του 'Tom Clancy’s Jack Ryan' και ύστερα απο τον εντοπισμό ενός ύποπτου φορτίου παράνομων όπλων στη ζούγκλα της Βενεζουέλας, ο αξιωματικός της CIA Jack Ryan κατευθύνεται στην Λατινική Αμερική για να ερευνήσει. Καθώς η έρευνα του Jack απειλεί να αποκαλύψει μια μεγάλη συνομωσία, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας εξαπολύει μια αντεπίθεση, που θα οδηγήσει τον Jack και τους συνεργάτες του σε μια διεθνή αποστολή που εξελίσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βρετανία, την Ρωσία και την Βενεζουέλα, με σκοπό να φέρουν στο φώς τα σκοτεινά σχέδια του Προέδρου και να φέρουν σταθερότητα σε μια χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα του χάους."

Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Jack Ryan"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Carlton Cuse ("Bates Motel", "The Strain") και Graham Roland (Almost Human), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Brad Fuller και Andrew Form, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Morten Tyldum ("The Imitation Game").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jack Ryan βρίσκεται ο John Krasinski ("The Office", "13 Hours"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wendell Pierce ("Ray Donovan"), Noomi Rapace ("Prometheus"), Michael Kelly ("House of Cards"), John Hoogenakker, Jovan Adepo, Cristina Umaña.

Η δεύτερη σαιζόν της σειράς που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime Video την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Jack Ryan"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.