Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Homecoming"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Homecoming", της τηλεοπτικής σειράς που είναι βασισμένη στο μυθοπλαστικό, ραδιοφωνικό podcast της Gimlet Media, που είχαμε παρουσιάσει το 2016. Το νέο trailer δίνει μια ολοκληρωμένη πρώτη ματιά στην νέα σεζόν, που θεματικά φαίνεται να συνεχίζει την ιστορία της πρώτης, ενώ μας συστήνει και την νέα πρωταγωνίστρια (Janelle Monáe), που αντικαθιστά την Julia Roberts.

"Το Homecoming επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν, με νέες ανατροπές και μια νέα πρωταγωνίστρια, την Janelle Monáe. Ο χαρακτήρας της ξυπνά σε μια βάρκα μέσα σε μια λίμνη, χωρίς να θυμάται το πως βρέθηκε εκεί ή το ποιά είναι. Η επακόλουθη έρευνα της γύρω από την ταυτότητα της θα την οδηγήσει στην καρδιά του Geist Group, την αντισυμβατική εταιρεία σωματική και ψυχικής υγείας πίσω απο την Πρωτοβουλία Homecoming."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Eli Horowitz και Micah Bloomberg, ενώ στη σκηνοθεσία της δεύτερης σεζόν βρίσκεται ο Kyle Patrick Alvarez ("The Stanford Prison Experiment"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Sam Esmail, ("Mr. Robot").

Πρωταγωνιστούν οι Janelle Monáe ("Hidden Figures"), Stephan James ("Race"), Hong Chau ("Downsizing"), Chris Cooper ("Adaptation") και Joan Cusack ("Working Girl").

Η δεύτερη σεζόν του "Homecoming" θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαΐου, μέσα από το Amazon Prime Video.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.