Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "His Dark Materials"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την δεύτερη σεζόν του "His Dark Materials", την μεταφορά στη μικρή οθόνη της σειράς βιβλίων φαντασίας του Philip Pullman. 'Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που δεν κατάφερε να κάνει hit την φιλόδοξη σειρά των HBO & BBC, το "His Dark Materials" επιστρέφει με την δεύτερη (χωρίς τον James McAvoy), που οι θαυμαστές της ελπίζουν να είναι πιο πιστή στη σειρά βιβλίων του Philip Pullman.

"Στη δεύτερη σεζόν, ο Λόρδος Asriel (James McAvoy) έχει ανοίξει μια γέφυρα σε έναν νέο κόσμο και η Lyra (Dafne Keen), εκτός εαυτού από τον θάνατο του καλύτερου της φίλου, ακολουθεί τον Asriel στο άγνωστο. Σε μια μυστηριώδη και εγκαταλελειμμένη πόλη, η Lyra συναντά τον Will (Amir Wilson), ένα αγόρι από τον κόσμο μας, που και αυτός τρέχει να ξεφύγει από ένα προβληματικό παρελθόν. Η Lyra και ο Will, μαθαίνουν πως το πεπρωμένο τους είναι συνδεδεμένο με την επανένωση του Will με τον πατέρα του, σε ένα μονοπάτι που συνεχώς εμποδίζεται, καθώς ο πόλεμος αρχίζει να τους περικυκλώνει. Την ίδια ώρα, η Mrs. Coulter (Ruth Wilson) αναζητά την Lyra, αποφασισμένη να την φέρει πίσω με κάθε κόστος."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Jack Thorne ("National Treasure", "Wonder"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jamie Childs ("Doctor Who").

Πρωταγωνιστούν οι Dafne Keen ("Logan"), Ruth Wilson ("The Affair"), Lin-Manuel Miranda ("Mary Poppins Returns"), Ariyon Bakare, Kit Connor, Amir Wilson, Leanne Holder, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Terence Stamp, Andrew Scott, Jade Anouka και Simone Kirby.

Η δεύτερη σεζόν του "His Dark Materials", θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.