Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Altered Carbon"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Altered Carbon", την πανάκριβη sci-fi σειρά, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick. Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer, φανερώνει την ίδια ατμόσφαιρα που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν, αλλά όσον αφορά την πλοκή εκεί τα πράγματα είναι μάλλον συγκεχυμένα, καθώς η φιλόδοξη σειρά του Netflix δεν φαίνεται να διαθέτει μια σωστά δομημένη ιστορία.

"Αυτή είναι η ιστορία ενός φαντάσματος, σε εναν κόσμο χωρίς τον θάνατο. Το 'Altered Carbon' επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν high-tech μυστηρίου και πρωτοφανή βία."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Laeta Kalogridis ("Shutter Island"), η οποία θα επιστρέψει και στην θέση του showrunner μαζί με την Alison Schapker ("Alias", "The Flash").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται πλέον ο Anthony Mackie ("Captain America: The Winter Soldier"), ο οποίος αντικατέστησε τον Joel Kinnaman ("The Killing", "Suicide Squad") στο ρόλο του Takeshi Kovacs (ο οποίος πλέον αλλάζει σώμα). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Renée Elise Goldsberry, Chris Conner, Simone Missick, Dina Shihabi, Torben Liebrecht, James Saito.

Αν και η πρώτη σαιζόν της σειράς του Netflix διέθετε και το budget και το υπόβαθρο, το αποτέλεσμα της δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, καθώς η εξιστόρηση υπήρξε κάπως προβληματική, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει στην δεύτερη σαιζόν του "Altered Carbon", που θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 27 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.