Νέο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Westworld"

0

Το HBO κυκλοφόρησε μέσα απο το Super Bowl ένα νέο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Westworld". Το νέο trailer φανερώνει την νέα εποχή μετά την εξέγερση των μηχανών, που πλέον θεωρούν τον κόσμο του θεματικού πάρκου, δικό τους.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jonathan Nolan ("Person of Interest"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Lisa Joy ("Pushing Daisies"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι J.J. Abrams & Bryan Burk.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Ed Harris, Evan Rachel Wood ("True Blood"), Jeffrey Wright ("Boardwalk Empire"), James Marsden ("X-Men"), Thandie Newton ("RocknRolla"), ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Neil Jackson ("Sleepy Hollow"), Jonathan Tucker ("American Gods"), Katja Herbers ("Manhattan") και Zahn McClarnon ("Fargo").

Αν και η σειρά του HBO διαθέτει ένα εντυπωσιακό επίπεδο παραγωγής, η πρώτη σαιζόν μόνο τέλεια δεν ήταν καθώς κατάφερε να αποκτήσει ρυθμό μόνο στα τελευταία επεισόδια, κάτι που ελπίζουμε να μην επαναληφθεί και στην δεύτερη.

Η δεύτερη σαιζόν του "Westworld" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.