Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "Snowpiercer"

0

Το TNT κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την δεύτερη σεζόν του "Snowpiercer", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του Bong Joon-ho, που κυκλοφόρησε το 2014. Ύστερα από μια κάπως μονότονη πρώτη σεζόν που δεν κατάφερε να ενθουσιάσει, το "Snowpiercer" επιστρέφει με περισσότερη δράση και με μια επιβεβλημένη ενίσχυση στον πρωταγωνιστικό cast με την είσοδο του Sean Bean, στο ρόλο του Mr. Wilford.

"Ανακαλύπτοντας πως ο Mr. Wilford (Sean Bean) είναι ζωντανός και κατευθύνεται στον δρόμο τους με ένα αντίπαλο τρένο, η Melanie (Jennifer Connelly) ρισκάρει τα πάντα για να τον αποτρέψει να εισβάλει στο Snowpiercer. Την ώρα που είναι εκεί έξω, γίνεται γνωστό πως η Alexandra (Rowan Blanchard), η κόρη της Melanie που θεωρείτο νεκρή, είναι ζωντανή και έχει εξελιχθεί στην αφοσιωμένη προστατευόμενη του Wilford.
Στη δεύτερη σεζόν, μια νέα μάχη για εξουσία αναδύεται, προκαλώντας ένα επικίνδυνο ρήγμα, καθώς οι άνθρωποι διχάζονται ανάμεσα στην πίστη τους για τον Layton και τον Mr. Wilford, ο οποίος διαθέτει ένα νέο τρένο, νέα τεχνολογία και ένα σχέδιο που προκαλεί πολλές εικασίες. Καθώς ο Layton μάχεται τον Wilford για την ψυχή του Snowpiercer, η Melanie ηγείται μιας νέα ανακάλυψης που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας."

Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "Snowpiercer"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς που βασίζεται τόσο στην ταινία όσο και στη σειρά comics "Le Transperceneige", έγραψε αρχικά ο Josh Friedman ("Avatar 3", "War Of The Worlds", "Terminator: The Sarah Connor Chronicles"), ο οποίος όμως αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών και αντικαταστάθηκε από τον Graeme Mason ("Orphan Black").

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Connelly ("Requiem for a Dream", A Beautiful Mind"), Daveed Diggs ("Hamilton"), Alison Wright ("The Americans"), Annalise Basso ("Captain Fantastic"), Mickey Sumner ("Frances Ha"), Rowan Blanchard, Sheila Vand, Iddo Goldberg, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Lena Hall, Karin Konoval, Miranda Edwards και ο Sean Bean ("Lord of the Rings").

Η δεύτερη σεζόν του "Snowpiercer" θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου....

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.