Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "See"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "See", την μεταποκαλυπτική σειρά φαντασίας του Steven Knight. Το σχεδόν τρίλεπτο trailer φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με μεγαλύτερη κλίμακα και μεγαλύτερο budget, σε μια σειρά που έχει αρκετά περιθώρια για βελτίωση,

"Στη δεύτερη σεζόν ο Baba Voss (Momoa) πασχίζει να ενώσει ξανά την οικογένεια του, καθώς η απειλή του πολέμου ανάμεσα στο Kingdom of Paya και την Trivantian Republic. Παρά τις προσπάθειές του, η σύζυγος του και τα παιδιά του έρχονται στο προσκήνιο της σύρραξης, εκεί όπου θα τραβήξουν την προσοχή του αποξενωμένου αδελφού του, του Edo Voss (Bautista), ενός πανίσχυρου και πονηρού Στρατηγού των Trivantian. Το πολύχρονο μίσος του Edo για τον αδελφό του, θα θέσει σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο ολόκληρη την οικογένεια."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Steven Knight ("Peaky Blinders", "Taboo"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού με τον σκηνοθέτη Francis Lawrence ("The Hunger Games: Mockingjay") και τον Jonathan Tropper, που εκτελεί και χρέη showrunner.

Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "See"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Jason Momoa ("Aquaman"), Sylvia Hoeks ("Blade Runner"), Alfre Woodard ("Luke Cage"), Hera Hilmar ("Da Vinci's Demons"), Nesta Cooper ("The Walking Dead"), Yadira Guevara-Prip ("Supernatural"), Christian Sloan ("Salvation"). Ενώ τα νέα πρόσωπα στη δεύτερης σεζόν είναι οι Dave Bautista ("Guardians of the Galaxy"), Olivia Cheng ("Warrior"), Eden Epstein, Tom Mison, Tamara Tunie, David Hewlett, Hoon Lee.

Η δεύτερη σεζόν του "See" (που έχει ήδη ανανεωθεί και για 3η σεζόν), θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 27 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.