Νέο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "For All Mankind"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την δεύτερη σεζόν του "For All Mankind", την δραματική, sci-fi τηλεοπτική σειρά του Ronald D. Moore. Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που δεν ενθουσίασε, η σειρά του Apple TV+ επιστρέφει με την δεύτερη, που φαίνεται να διαθέτει μεγαλύτερη κλίμακα.

"Η ιστορία της δεύτερης σεζόν του διαστημικού δράματος, συνεχίζεται μια δεκαετία αργότερα, το 1983. Είναι η κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου και η ένταση ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Σοβιετική Ένωση έχει φτάσει στο κορυφαίο σημείο της. Ο Ronald Reagan είναι ο Πρόεδρος και οι μεγάλες φιλοδοξίες στην επιστήμη και την εξερεύνηση του διαστήματος απειλούνται, καθώς οι Αμερικανοί και οι Σοβιετικοί μάχονται για τον έλεγχο των πλούσιων περιοχών σε κοιτάσματα της Σελήνης. Το Υπουργείο Αμύνης έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Ελέγχου και η στρατικοποίηση της Nasa γίνεται καίρια για πολλούς χαρακτήρες της ιστορίας: κάποιοι αντιστέκονται, κάποιοι την χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους και κάποιοι βρίσκονται στην κορύφωση μιας σύρραξης που μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ronald D. Moore ("Outlander", "Star Trek", "Battlestar Galactica"), Matt Wolpert ("Fargo") και Ben Nedivi ("Entourage").

Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman ("The Killing", "Hanna"), Michael Dorman, Jodi Balfour, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten, Sarah Jones, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey W. Johnson, Coral Peña.

Η δεύτερη σεζόν του "For All Mankind" θα διατεθεί στις 21 Φεβρουαρίου, μέσα από το Apple TV+.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.