Νέο Trailer Απο Την 6η Σαιζόν Του "Ray Donovan"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την έκτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Ray Donovan". Το νέο trailer φανερώνει ενα νέο ξεκίνημα για την σειρά, με νέο σκηνικό την Νέα Υόρκη, μια απαραίτητη αλλαγή, καθώς η σειρά έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης.

"Η έκτη σαιζόν βρίσκει τον Ray να προσπαθεί να ξαναχτίσει την ζωή του στη Νέα Υόρκη. Ύστερα απο την πτώση του και την διάσωση του στον Ανατολικό Ποταμό, ο Mac (Domenick Lombardozzi), o αστυνομικός που τον διάσωσε, φέρνει τον Ray στην "αδελφότητα" του αστυνομικού τμήματος του Staten Island. Καθώς εξερευνά αυτόν τον νέο κόσμο της αδελφότητας και διαφθοράς, ο Ray βρίκεται να δουλεύει ξανά για την Samantha Winslow (Susan Sarandon), την πανίσχυρη γυναίκα των media. Η Sam έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Anita Novak (Lola Glaudini), την υποψήφια δήμαρχο της Νέας Υόρκης, μια συνεργασία που θα φέρει τον Ray απέναντι στους νέους φίλους του στο Staten Island."

Δημιουργός της σειράς είναι η Ann Biderman ("Southland", "Public Enemies"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον David Hollander ("The Cleaner").

Πρωταγωνιστούν οι Liev Schreiber, Jon Voight, Eddie Marsan, Domenick Lombardozzi, Lola Glaudini, Dash Mihok, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Devon Bagby, Graham Rogers και η Susan Sarandon.

Η έκτη σαιζόν του "Ray Donovan" που αποτελείται απο 12 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, στο Showtime.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Την 6η Σαιζόν Του "Ray Donovan"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.