Νέο Trailer Απο Την 5η Σαιζόν Του "The Walking Dead"

0

Το AMC κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer απο την πέμπτη σαιζόν του "The Walking Dead".

"Το τέλος της τέταρτης σαιζόν βρήκε τον Rick και την ομάδα του παγιδευμένους στο Terminus, το κατ' εφημισμόν καταφύγιο που διοικείται απο μια ομάδα περίεργων χαρακτήρων. Αν και ο Rick δεν είναι απο αυτούς που παραδίδονται χωρίς αγώνα, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Θα καταφέρει ο Rick να αποδράσει και να μεταφέρει τον Dr. Eugene Porter στην Washington?"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Frank Darabont ("The Shawshank Redemption", "The Green Mile"), που μετέφερε αριστοτεχνικά το comic του Robert Kirkman στη μικρή οθόνη, ενώ στη παραγωγή της πέμπτης σαιζόν βρίσκονται οι Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, και Greg Nicotero.

Πρωταγωνιστούν οι Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Scott Wilson, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman, Sonequa Martin-Green..

Η πέμπτη σαιζόν του "The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, ενώ το 2015 το AMC θα προβάλλει και το επεισόδιο-πιλότο της spin-off σειράς απο τον δημιουργό του comic Robert Kirkman, η οποία θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το "The Walking Dead" αλλά θα έχει διαφορετική ιστορία και χαρακτήρες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.