Νέο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "Daredevil"

0

Υστερα απο δυο σύντομα teasers, το Netflix κυκλοφόρησε και το πρώτο πλήρες trailer απο την τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Daredevil". Το trailer που είναι γεμάτο ένταση, παρουσιάζει την επιστροφή του Wilson Fisk στο προσκήνιο, ο οποίος φαίνεται να καταστρώνει ενα σχέδιο για την μετατροπή του ήρωα της πόλης σε villain, ενώ μας παρουσιάζει για πρώτη φορά την μητέρα του Matt Murdock.

"Αγνοούμενος για μήνες, ο Matt Murdock (Charlie Cox) επανεμφανίζεται διαλυμένος, αμφισβητώντας τον μέλλον του, τόσο όσο ως ο εκδικητής Daredevil, όσο και ως ο δικηγόρος Matthew Murdock. Όμως, ο μεγαλύτερος εχθρός του, ο Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), αποφυλακίζεται και ο Matt θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο άν θα κρυφτεί απο το κόσμο, ή το αν θα ασπαστεί το πεπρωμένο του ως ήρωας."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Drew Goddard ("The Cabin in the Woods"), ενώ χρέη showrunners στην τρίτη σαιζόν θα εκτελέσει ο Erik Oleson ("Arrow", "The Man in the High Castle").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Charlie Cox, Deborah Ann Woll και Elden Henson και ο villain (κακός) της πρώτης σαιζόν Wilson Fisk, που υποδύεται εξαιρετικά ο Vincent D'Onofrio. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Joanne Whalley ("The Borgias") στο ρόλο της μητέρας του Matt Murdock και οι Geoffrey Cantor ("Maniac"), Amy Rutberg, Sunita Deshpande, Danny Johnson.

Με γρήγορο ρυθμό και έξοχα χορογραφημένες σκηνές δράσης, το "Daredevil" αποτελεί την πιο απολαυστική σειρά της Marvel στο Netflix, κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί και στην τρίτη σεζόν.

Τα νέα επεισόδια της τρίτης σεζόν του "Daredevil" θα διατεθούν μέσα απο το Netflix, στις 19 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.