Νέο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "Vikings"

0

Το History κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Vikings".

"Η τρίτη σαιζόν ξεκινά με τον Ragnar (Travis Fimmel) σαν Βασιλιά, και ακολουθεί τις μεγάλες ευθύνες που έχει πλέον επωμιστεί ο πρώην αγρότης. Με την υπόσχεση μιας νέας γής απο τους Αγγλους, ο Ragnar οδηγεί τους ανθρώπους του σε μια αβέβαιη μοίρα στις ακτές του Wessex. Ο King Ecbert έχει δώσει πολλές υποσχέσεις και αυτό που μένει να φανεί, είναι το άν θα τις κρατήσει. Ομως ο πάντα ανήσυχος περιπλανώμενος Ragnar αναζητά για κάτι παραπάνω, και το βρίσκει στη μυθική πόλη του Παρισιού.

Με τη φήμη ότι η πόλη είναι απόρθητη για τους εισβολείς, ο Ragnar και η ομάδα του πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ρίξουν τα τείχη της και να κατοχυρώσουν τον θρύλο των Vikings στην ιστορία.

Το συναρπαστικό οικογενειακό έπος του Ragnar, του Rollo, της Lagertha και του Bjorn, συνεχίζεται καθώς οι συμμαχίες και οι πιστές φιλίες δοκιμάζονται, η πίστη κατηχείται και οι σχέσεις εντείνονται."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Hirst («The Tudors», «Camelot»), ενώ πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Nathan O’Toole, Alyssa Sutherland, George Blagden, Alexander Ludwig, Linus Roache.

Τα νέα πρόσωπα της τρίτης σαιζόν θα είναι ο Lothaire Bluteau («The Tudors»), που θα υποδυθεί τον αυτοκράτορα Charles της Γαλλίας, η Morgane Polanski («Oliver Twist») στο ρόλο της Πριγκήπισσας Gisla, ο Kevin Durand («Lost», «The Strain») που θα υποδυθεί τον Wanderer, ένα μυστηριώδη άνδρα που δεν είναι αυτός που φαίνεται και ο Ben Robson στο ρόλο του Kalf, του υπαρχηγού της Lagertha.

Η τρίτη σαιζόν του "Vikings" που αναμένεται πολύ μεγαλύτερη σε κλίμακα, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.