Νέο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "Narcos"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Narcos", που ύστερα απο τον θάνατο του Pablo Escobar εστιάζει πλέον στο πανίσχυρο καρτέλ ναρκωτικών Cali. Το πρώτο μεγάλης διάρκειας trailer είναι καταιγιστικό, γεμάτο με σκηνές δράσης και άκρως βίαιο τόνο, σε μια τρίτη σαιζόν που φαίνεται να διαθέτει μεγαλύτερη κλίμακα απο τις δυο πρώτες.

"Τώρα που το αιματοβαμμένο κυνηγητό για τον Pablo Escobar τελείωσε, η DEA στρέφει την προσοχή της στην πιο πλούσια οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών του κόσμου: το Cali Cartel. Με ηγέτες τέσσερις πανίσχθρους νονούς, αυτό το καρτέλ λειτουργεί αρκετά διαφορετικά απο αυτό του Escobar, προτιμώντας να δωροδοκεί τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και να κρατά τις πράξεις βίας μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας."

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chris Brancato ("Species II", "Hannibal"), Carlo Bernard και Doug Miro, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο Eric Newman ("Children of Men", "RoboCop") και ο σκηνοθέτης José Padilha.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Javier Peña επιστρέφει ο Pedro Pascal, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alberto Ammann, Damián Alcázar, Joanna Christie, Matt Whelan, Michael Stahl-David.

Ύστερα απο δυο άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές σαιζόν, το "Narcos" επιστρέφει και καλείται πλέον να πορευθεί χωρίς την παρουσία του εξαιρετικού Wagner Moura, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ρόλο του Pablo Escobar.

Η τρίτη σαιζόν του "Narcos" θα κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.