Νέο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Salem"

0

Το WGN America κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Salem".

"Η Mary πρέπει να αντιμετωπίσει τις απειλές που πηγάζουν μέσα απο την δική της σύναξη, συμπεριλαμβανομένης και της μυστηριώδους Tituba, οι συμμαχίες της οποίας και τα κίνητρα της παραμένουν θολά. Ομως η Mary θα κληθεί να αντιμετωπίσει και την άφιξη ενός νέου επισκέπτη, του Dr. Samuel Wainwright, ένα μορφωμένο άνδρα της επιστήμης που θα προσπαθήσει να αποκαλύψει τα μυστικά του Salem και του λοιμού που κόστισε τη ζωή του Isaac Walton. Ενας άνθρωπος-απειλή για τον αδιαμφισβήτητο έλεγχο της πόλης της. Καθώς οι αντίπαλοι περιφέρονται γύρω απο το θρόνο της, η πιο σημαντική αποστολή της Mary είναι να κερδίσει την υποστήριξη της Anne Hale, η οποία μπορεί να αποδειχθεί είτε μια πανίσχυρη σύμμαχος ή μια θανάσιμη εχθρός."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Brannon Braga και Adam Simon, που εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Josh S. Barry και Kurt Moritz.

Τα νέα πρόσωπα της 2ης σαιζόν θα είναι η Lucy Lawless ("Xena", "Spartacus") και ο Stuart Townsend ("Elementary"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Shane West, Janet Montgomery, Xander Berkeley, Azure Parsons, Morgana Shaw, Seth Gabel, Ashley Madekwe, Elise Eberle, Iddo Goldberg και Michael Mulheren.

Η δεύτερη σαιζόν του "Salem" θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.