Νέο Trailer Απο Το "Timeless"

0

Το δίκτυο NBC κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Timeless", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά των Shawn Ryan & Eric Kripke.

"Ενας μυστηριώδης κακοποιός κλέβει μια μυστική, υψηλής τεχνολογίας χρονομηχανή, με σκοπό να καταστρέψει την Αμερική που γνωρίζουμε, αλλάζοντας το παρελθόν. Η μόνη μας ελπίδα είναι μια απροσδόκητη ομάδα: ένας επιστημόνας, ένας στρατιώτης και μια καθηγήτρια ιστορίας, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την πρωτότυπη μηχανή για να ταξιδέψουν σε μερικά απο τα πιο σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος. Στόχος τους είναι να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά απο τον επικίνδυνο φυγά, ενώ την ίδια ώρα δεν θα πρέπει να επηρρέασουν το παρελθόν. Θα μπορέσει αυτή η απρόσμενη ομάδα να ξεσκεπάσει το μυστήριο που βρίσκεται απο πίσω και να το αποτρέψει πρίν να είναι πολύ αργά?"

Η σειρά που αποτέλεσε το μήλον της έριδος ανάμεσα σε τέσσερα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, περιγράφεται σαν το "Back To The Future συναντά το Mission: Impossible". Ενα sci-fi δράμα που ακολουθεί ένα αταίριαστο τρίο που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, για να πολεμήσει έναν αρχικακοποιό που έχει σαν στόχο να αλλάξει την δομή της ανθρώπινης ιστορίας, κάτι που πιθανότατα θα έχει σαν συνέπεια καταστροφικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Shawn Ryan ("The Shield", "Last Resort ") & Eric Kripke ("Supernatural", "Revolution"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους John Davis, John Fox και τον Neill Marshall ("Game of Thrones") που θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο.

Πρωταγωνιστούν οι Abigail Spencer ("Oz the Great and Powerful"), Matt Lanter ("Star-Crossed"), Matt Frewer ("Max Headroom"), Goran Visnjic ("Extant"), Bailey Noble, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey, Malcolm Barrett, Jara Zeimer, Claudia Doumit.

Αν και το νέο trailer είναι εντυπωσιακό, με τους πρωταγωνιστές να μεταφέρονται διαδοχικά σε διάφορες κομβικές στιγμές της ιστορίας, ακόμη δεν έχουμε πειστεί για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς το δίκτυο NBC δεν φαντάζει σαν η ιδανική τηλεοπτική στέγη μια sci-fi σειρά.

Το "Timeless" θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στο NBC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.