Νέο Trailer Απο Τη Σειρά "The Flash"

0

Το δίκτυο Cw κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer απο το "The Flash", την νέα τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο σύμπαν της DC Comics. Στο νέο trailer εμφανίζεται για λίγο και ο Arrow, κάτι που είναι τυχαίο καθώς τα μονοπάτια των δυο σειρών θα διασταυρωθούν στο 8ο επεισόδιο του "The Flash".

"Κατά την διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας που προκλήθηκε απο έναν μοριακό επιταχυντή, ο ερευνητής του CSI Barry Allen δέχθηκε το χτύπημα ενός κεραυνού και έπεσε σε κώμα. Μήνες αργότερα, ο Barry ξυπνά έχοντας την δύναμη της υπερ-ταχύτητας, μια ικανότητα που του επιτρέπει να μετακινείται μέσα στην Central City, σαν ένας αόρατος φύλακας-άγγελος.
Αν και αρχικά ενθουσιασμένος με τις νέες του δυνάμεις, ο Barry έκπληκτος ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μόνος υπεράνθρωπος που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της έκρηξης του επιταχυντή.
Καθώς ο Barry ανακαλύπτει ότι οι άλλοι υπεράνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες καλές προθέσεις, αποφασίζει να συνεργαστεί με τα S.T.A.R. Labs και να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία των αδυνάτων.
Πρός το παρόν, μόνοι λίγοι κοντινοί φίλοι και συνεργάτες γνωρίζουν ότι ο Barry είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στη Γή, όμως πολύ σύντομα όλος ο κόσμος θα μάθει ότι ο Barry Allen είναι πλέον ο Flash."

Επικεφαλής της νέας σειράς είναι ο παραγωγός Andrew Kreisberg ("Arrow", "Boston Legal", " Warehouse 13 "), που θα αναλάβει και το γράψιμο μαζί με τους Greg Berlanti ("Eli Stone", "Arrow") και Geoff Johns.

Πρωταγωνιστούν οι Grant Gustin ("Glee"), Jesse L. Martin ("Law & Order"), Candice Patton, Tom Cavanagh, Rick Cosnett, Michelle Harrison, Matthew Robert Kelly, Nelson Leis, Jesse L. Martin, Danielle Panabaker, Carlos Valdes.

To "The Flash" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:


 

the-flash-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.