Νέο Trailer Απο Το "The Gifted"

0

Το δίκτυο Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Gifted", την νέα comic σειρά της Marvel, που βασίζεται στο σύμπαν των "X-Men".

"Η ιστορία της σειράς εστιάζει σε δυο συνηθισμένους γονείς που ανακαλύπτουν ότι τα παιδιά τους κατέχουν special δυνάμεις, σαν και αυτές των μεταλλαγμένων. Σύντομα αναγκάζονται να τραπούν σε φυγή εξαιτίας της εχθρικής στάσης της κυβέρνησης και ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα υπόγειο δίκτυο μεταλλαγμένων που πασχίζουν για την επιβίωση."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Matt Nix ("Burn Notice"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Bryan Singer, Simon Kinberg, Lauren Schuler Donner, Jeph Loeb και Jim Chory, την ομάδα πίσω απο το κινηματογραφικό σύμπαν των "X-Men".

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Moyer ("True Blood"), Amy Acker ("Person of Interest"), Jamie Chung ("Sucker Punch"), Coby Bell, Sean Teale, Emma Dumont, Blair Redford, John Proudstar, Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της 20th Century Fox Television και της Marvel Television, θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:


 
Νέο Trailer Απο Το "The Gifted"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.