Νέο Trailer Απο Το "The Get Down"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Get Down", την νέα τηλεοπτική σειρά της συνδρομητικής υπηρεσίας, που καταγράφει την μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 70'.

"Η σειρά εστιάζει στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70', μια πόλη καταρρακωμένη, βίαιη και κοντά στο στάδιο του θανάτου. Μια ομάδα εφήβων απο το Νότιο Bronx, χωρίς υπόληψη και χωρίς στέγη, οπλισμένοι μόνο με λεκτικά παιχνίδια, αυτοσχέδιες χορευτικές κινήσεις, μαρκαδόρους και δοχεία σπρέι. Απο τις γειτονιές του Bronx στην καλλιτεχνική σκηνή του SoHo, απο το CBGB στο Studio 54 και ακόμη και τους γυάλινους πύργους του νεόκτιστου Διεθνές Κέντρου Εμπορίου, το 'The Get Down' είναι μια μυθική ιστορία του πως η Νέα Υόρκη στα πρόθυρα της χρεοκοπίας γέννησε το hip-hop, την punk και την disco, αφηγούμενη μέσα απο τις ζωές και την μουσική των παιδιών του Νοτίου Bronx, που άλλαξαν την πόλη και τον κόσμο... για πάντα."

Δημιουργός της σειράς είναι ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann ("The Great Gatsby"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Lana Cho ("Arrow") και Jacqui Rivera.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore, Giancarlo Esposito, Herizen Guardiola, Skylan Brooks, Tremaine Browne, Jr., Justice Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jaden Smith, Jimmy Smits.

Αν και η σειρά του Netflix κινείται θεματικά στην ίδια εποχή με το αδικοχαμένο "Vinyl", οι ομοιότητες μεταξύ τους αναμένονται να είναι ελάχιστες, καθώς το "The Get Down" φαντάζει πιο νεανικό και μουσικά προσανατολισμένο στη hip hop.

Το "The Get Down" που φαίνεται να διαθέτει κάποια κοινά στοιχεία με το "Vinyl" του HBO, τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς θα διατεθούν στις 12 Αυγούστου, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.