Νέο Trailer Απο Το "Mosaic"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Mosaic", το νέο μυστηριώδες project του Steven Soderbergh που επιτρέπει στους χρήστες και τηλεθεατές να επιλέξουν τον τρόπο που θα "εμπλακούν" στην ιστορία.

"Το Mosaic επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την οπτική απο όπου θα παρακολουθήσουν και θα ακολουθήσουν την ιστορία και έτσι να κτίσουν την δική τους εμπειρία μέσα απο το υλικό που δημιούργησαν οι Soderbergh & Solomon. Οι επιλογές που κάνει ο καθένας, δημιουργούν πολλαπλές αφηγήσεις της ιστορίας, με διαφορετικές οπτικές και κάποιες φορές με διαφορετικό επίλογο. Οι χρήστες θα μπορούν να δούν τις δικές τους εκδοχές της ιστορίας μέσα απο την εφαρμογή και να τις συγκρίνουν με την εκδοχή των έξι επεισοδίων του Soderbergh, που θα προβληθούν μέσα στον Ιανουάριο."

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πρωτοποριακή, μίνι σειρά λειτουργεί ως εξής:

Ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή της σειράς και στο τέλος των σκηνών έχει την επιλογή να συνεχίσει με διαφορετικές οπτικές. Έτσι, ύστερα απο μια σκηνή με τον Garrett Hedlund και την Sharon Stone, ο θεατής μπορεί να παρακολουθήσει τι θα συμβεί μετά απο την οπτική του Hedlund ή της Stone. Ουσιαστικά ο θεατής δεν επιλέγει την δική του ιστορία, αλλά μπορεί να επιλέξει το πως θα την δεί. Κάτι που σημαίνει ότι μόλις κάποιος ολοκληρώσει την ιστορία, μπορεί να επιστρέψει και την παρακολουθήσει απο την αρχή αλλά απο διαφορετική οπτική.

Το σενάριο του φιλόδοξου εγχειρήματος έχει γράψει ο Ed Solomon ("Men in Black", "Now You See Me"), ενώ ο Steven Soderbergh ("Ocean's Thirteen", "The Knick") έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Sharon Stone, Beau Bridges, Garrett Hedlund, Veronica Osorio, Frederick Weller, James Ransone, Paul Reubens, Maya Kazan, Jennifer Ferrin, Jeremy Bobb, Devin Ratray και Michael Cerveris.

Με πρωτοποριακή και διαδραστική υλοποίηση, το "Mosaic" ανοίγει το δρόμο σε μια νέα γενιά "τηλεοπτικών" προγραμμάτων, μια πορεία που αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα δίκτυα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το "Mosaic" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.