Νέο Trailer Απο Το "Marvel's Runaways"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Marvel's Runaways", την νέα σειρά comic της Marvel.

"Η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία έξι εφήβων που αν και δεν αντέχει ο ένας τον άλλον, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού, των γονιών τους, που είναι μέλη της The Pride, μιας μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που περιλαμβάνει μαφιόζους, χρονο-ταξιδιώτες, μάγους, τρελούς επιστήμονες, εξωγήινους και μεταλλαγμένους".

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι δημιουργοί του comic Brian K. Vaughan και Adrian Alphona, ενώ στη θέση των showrunners βρίσκονται οι Josh Schwartz ("Gossip Girl", "Chuck") και Stephanie Savage ("The O.C."), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Jeph Loeb ("Marvel’s Jessica Jones") και Jim Chory ("Marvel’s Daredevil").

Πρωταγωνιστούν οι Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Angel Parker, Ryan Sands, James Yaegashi, Brittany Ishibashi, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, Kip Pardue, Annie Wersching, Ever Carradine, James Marsters, Julian McMahon.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του "Marvel's Runaways" θα διατεθούν στις 21 Νοεμβρίου, ενώ τα υπόλοιπα θα κυκλοφορήσουν με το γνωστό εβδομαδιαίο φορμάτ.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.