Νέο Trailer Απο Το "Luke Cage"

0

Υστερα απο το πρώτο εντυπωσιακό trailer που δημιούργησε πολύ υψηλές προσδοκίες, το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Luke Cage", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα της Marvel. Το νέο trailer φανερώνει τον street και gangsta τόνο της νέας σειράς comic, που όπως και οι προηγούμενες comic σειρές που έχει υλοποιήσει το Netflix, φαίνεται να διαθέτει όμορφη αισθητική και υψηλό επίπεδο παραγωγής.

"Υστερα απο ένα υπονομευμένο πείραμα που τον αφήνει με σούπερ δύναμη και αδιαπέραστο δέρμα, ο Luke Cage (Mike Colter) τρέπεται σε φυγή, προσπαθώντας να ξαναχτίσει τη ζωή του στο σημερινό Harlem, της Νέας Υόρκης. Ομως σύντομα θα αναγκαστεί να βγεί απο την σκιά και θα πρέπει να αγωνιστεί για την καρδιά της πόλης, αλλά και να αντιμετωπίσει το παρελθόν που προσπάθησε πολύ σκληρά να θάψει."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Cheo Hodari Coker ("Southland", "Ray Donovan"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jeph Loeb.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Mike Colter ("The Good Wife"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rosario Dawson ("Daredevil"), Alfre Woodard ("12 Years a Slave"), Simone Missick ("Ray Donovan"), Theo Rossi ("Sons of Anarchy"), Frank Whaley ("Ray Donovan") και Mahershala Ali ("House Of Cards"), Sonia Braga ("Royal Pains").

Με καλούς συντελεστές και λαμβάνοντας υπόψη την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στις σειρές "Daredevil" και "Jessica Jones", το "Luke Cage" αναμένεται να συνεχίσει την διαρκώς ανοδική πορεία του Netflix στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών και ειδικότερα στις μεταφορές των χαρακτήρων της Marvel, που μέχρι σήμερα μόνο ως επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Το "Luke Cage" θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Luke Cage"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.