Νέο Trailer Απο Το "Lost In Space"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Lost in Space", το reboot της κλασικής σειράς του Irwin Allen. Το νέο trailer φανερώνει μια πολύ πλούσια και ακριβή τηλεοπτική σειρά, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο είδος του sci-fi.

"Η πρωτότυπη σειρά του Netflix 'Χαμένοι στο Διάστημα' είναι ένα δραματοποιημένο και εκσυγχρονισμένο remake της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας που γεννήθηκε την δεκαετία του '60. Βρισκόμαστε 30 χρόνια στο μέλλον και ο αποικισμός στο διάστημα είναι πλέον πραγματικότητα. Η οικογένεια Robinson είναι μεταξύ αυτών που έχουν επιλεγεί για να φτιάξουν μια νέα ζωή σε έναν καλύτερο κόσμο. Όταν όμως οι νέοι άποικοι βρεθούν απότομα εκτός τροχιάς, ενώ κατευθύνονται προς τη νέα τους κατοικία, θα χρειαστεί να σχηματίσουν νέες συμμαχίες και να συνεργαστούν μεταξύ τους, προκειμένου να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο εξωγήινο περιβάλλον, έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους.."

Στo "Lost In Space" ("Χαμένοι στο Διάστημα"), πρωταγωνιστούν ο Toby Stephens ("Black Sails", "Die Another Day") και η Molly Parker ("House of Cards", "Deadwood") υποδυόμενοι τους γονείς της οικογένειας, John Robinson και Maureen Robinson, οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν την αποξενωμένη τους σχέση και παράλληλα να προστατεύσουν την οικογένειά τους. Τα παιδιά των Ρόμπινσον υποδύονται η Taylor Russell ("Falling Skies"), στον ρόλο της δυναμικής και γεμάτης αυτοπεποίθησης Judy, η Mina Sundwall ("Maggie’s Plan", "Freeheld") στον ρόλο της Penny, που είναι το εύστροφο και αποφασιστικό μεσαίο παιδί της οικογένειας, και ο Maxwell Jenkins ("Sense8", "Betrayal"), ο οποίος υποδύεται το νεώτερο και πιο ευάλωτο μέλος της οικογένειας, τον ανήσυχο και ευαίσθητο Will Robinson, ο οποίος αρχίζει εντελώς αναπάντεχα και ανεξήγητα να δένεται φιλικά με ένα εξωγήινο ρομπότ με συναισθηματική νοημοσύνη.

Μαζί με τους Robinson καταλήγουν δύο περιθωριακοί, τους οποίους τους έφεραν μαζί οι περιστάσεις και η κοινή τους αδυναμία στις απατεωνιές. Η ιδιαίτερα χαρισματική Dr. Smith την οποία υποδύεται η Parker Posey ("Café Society", "Mascot", "A Mighty Wind"), είναι εκείνη που κινεί τα νήματα προς έναν αδιευκρίνηστο σκοπό. Και ο κατεργάρης, αλλά άθελά του γοητευτικός Don West τον οποίο υποδύεται ο Ignacio Serricchio ("Bones", "The Wedding Ringer"), είναι ένας καταρτισμένος εργολάβος, ο οποίος δεν είχε καμία πρόθεση να ενταχθεί στην αποικία, πόσο μάλλον να προσγειωθεί σε έναν χαμένο πλανήτη.

Το σενάριο του reboot έχουν γράψει οι Matt Sazama και Burk Sharpless ("Dracula Untold"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Kevin Burns ("Ancient Aliens") και τον Neil Marshall ("The Descent", "Centurion", "Black Sails", "Game of Thrones"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων.

Η πρώτη σαιζόν του "Lost In Space" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα μέσα απο το Netflix στις 13 Απριλίου.

Επίσημη σελίδα στο Netflix

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Lost in Space"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.