Νέο Trailer Απο Το "Krypton"

0

Το δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Krypton", την νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν της DC Comics, που ουσιαστικά αποτελεί το prequel της ιστορίας του "Superman". Το νέο trailer αποκαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο της πλοκής, καθώς παρουσιάζει έναν χρονοταξιδιώτη απο την Γή να παραδίδει στον πλανήτη Krypton την κάπα του Superman, κάτι που μπερδεύει ακόμη περισσότερο την ιστορία της τηλεοπτικής σειράς, που φαντάζει σαν ένα αβέβαιο στοίχημα για το δίκτυο Syfy.

"Πολλά χρόνια πρίν απο τον θρύλο του Superman που γνωρίζουμε, ο Οίκος των EL ατιμώθηκε και περιθωριοποιήθηκε. Αυτή η σειρά ακολουθεί τον παππού του Man Of Steel, καθώς φέρνει την ελπίδα και την ισότητα στον Krypton, μετατρέποντας ένα πλανήτη που μέχρι εκεί την στιγμή βρίσκονταν στο χάος, σε ένα μέρος τόσο αξιόλογο που έφερε στη ζωή τον μεγαλύτερο Σούπερ Ήρωα που γνωρίσαμε ποτέ."

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου του "Krypton", που αρχικά είχε γράψει ο Ian Goldberg ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles", "Once Upon a Time"), αναθεωρήθηκε απο τον David S. Goyer και τον Damian Kindler ("Sleepy Hollow"), που θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Colm McCarthy ("Peaky Blinders", "The Tudors"), ενώ την παραγωγή θα επιβλέψουν οι David S. Goyer και Damian Kindler.

Πρωταγωνιστούν οι Georgina Campbell ("Broadchurch"), Ian McElhinney ("Game of Thrones"), Elliot Cowan ("Da Vinci's Demons"), Cameron Cuffe ("Florence Foster Jenkins"), Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre, Ann Ogbomo, Phill Langhorne.

Το "Krypton" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου, στο Syfy.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.