Νέο Trailer Απο Το "Godless"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Godless", την limited γουέστερν σειρά των Steven Soderbergh & Scott Frank. Το νέο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη γουέστερν σειρά με πολλούς γυναικείους χαρακτήρες, κάτι εξαιρετικά σπάνιο σε τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές αυτού του είδους.

"Ο διαβόητος κακοποιός Frank Griffin (Jeff Daniels) και η περιθωριακή ομάδα του, βρίσκονται σε μια αποστολή εκδίκησης ενάντια στον Roy Goode (Jack O’Connell), έναν πρώην προατατευόμενο που πρόδωσε την αδελφότητα. Κυνηγημένος, ο Roy καταλήγει σε μια πόλη εξορύξεων του New Mexico, εκεί όπου όλοι οι άνδρες έχουν πεθάνει στα ορυχεία. Mια πόλη που πλέον διοικείται μόνο απο γυναίκες, στην αμερικανική δύση του 1884. Ο Roy καταλήγει σε ένα ράτζο έξω απο την πόλη, όπου κατοικείται απο μια γυναίκα που έχει εξοριστεί απο τις άλλες γυναίκες. Αυτή η γυναίκα θα τον φροντίσει και θα τον βοηθήσει να ξαναγίνει καλά. Ομως ο Roy γνωρίζει πολύ καλά οτι η πρώην συμμορία του, τον αναζητά και αργά ή γρήγορα θα έλθουν και σε αυτή την ιδιαίτερη πόλη."

Trailer Απο Το "Godless" Του Netflix

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Scott Frank ("Minority Report", "The Wolverine"), ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία, ενώ την παραγωγή θα επιβλέψει ο Steven Soderbergh ("The Knick") μαζί με τον Casey Silver ("Hidalgo").

Trailer Απο Το "Godless" Του Netflix

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Roy Goode βρίσκεται ο Jack O’Connell ("Unbroken"), ενώ στο ρόλο του μέντορα του Frank Griffin και πλέον ορκισμένου εχθρού του, βρίσκεται ο Jeff Daniels ("The Newsroom"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Dockery ("Downton Abbey"), Scoot McNairy ("Halt and Catch Fire"), Sam Waterston ("Law & Order"), Kim Coates ("Sons of Anarchy"), Merritt Wever ("Nurse Jackie"), Jeremy Bobb ("The Knick") και Thomas Brodie-Sangster ("The Maze Runner").

Η σειρά που αποτελείται απο επτά επεισόδια θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 22 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.