Νέο Trailer Απο Το "Damnation"

0

Το δίκτυο USA κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Damnation", την τηλεοπτική σειρά των David MacKenzie & Tony Tost.

"Μια επική ιστορία γύρω απο το μυστικό παρελθόν της Αμερικής του 1930. Το DAMNATION εστιάζει στη μυθική σύγκρουση και αιματοβαμμένο αγώνα ανάμεσα στους πλούσιους και τους καταπιεσμένους, τον Θεό και την απληστία, τους τσαρλατάνους και τους προφήτες. Το πιλοτικό επεισόδιο μας συστήνει τον Seth Davenport, έναν άνδρας που μεταμφιέζεται σε ιερέα της Iowa, με σκοπό να προκαλέσει μια γενικευμένη εξέγερση ενάντια στο κατεστημένο. Αφοσιωμένος στην αποστολή του, ο Seth δεν γνωρίζει πως ένας βιομήχανος έχει προσλάβει έναν επαγγελματία απεργοσπάστη με το όνομα Creeley Turner, με σκοπό την αποτροπή της εξέγερσης με κάθε διαθέσιμο μέσο.
Όμως, εν αγνοία αυτών που βρίσκονται γύρω τους, οι δυο άνδρες μοιράζονται ήδη ένα μυστικό και αιματοβαμμένο παρελθόν."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Tony Tost ("Longmire"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους James Mangold ("Logan"), Guymon Casady ("Game of Thrones"), Daniel Rappaport ("Office Space") και David MacKenzie ("Hell or High Water").

Πρωταγωνιστούν οι Killian Scott ("Ripper Street"), Logan Marshall-Green ("Quarry"), Sarah Jones, Christopher Heyerdahl, Nola Augustson, Barb Mitchell, Arden Alfonso, Joel McNichol, David Haysom.

Το "Damnation" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.