Νέο Trailer Απο Το "Castle Rock" Του Hulu

0

Το Hulu κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Castle Rock", μια ανθολογία ιστορίων που δανείζεται χαρακτήρες και σημεία αναφοράς απο το πλούσιο υλικό του Stephen King. Το νέο trailer διαθέτει ατμόσφαιρα τρόμου και μυστηρίου, δυο απαραίτητα συστατικά όταν μιλάμε για ιστορίες του Stephen King.

"Το Castle Rock αποτελεί κομμάτι της μυθοπλαστικής τοπογραφίας του Maine, που δημιούργησε ο Stephen King. Ενα μέρος όπου εξελίσσονται πολλές απο τις νουβέλες και τις σύντομες ιστορίες του διάσημου συγγραφέα. Το Castle Rock εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη νουβέλα "The Dead Zone" του 1979, ενώ η πιο πρόσφατη αναφορά έγινε στις νουβέλες "Doctor Sleep" (2013) και "Revival" (2014). Το όνομα είναι βασισμένο στο επίσης μυθοπλαστικό ορεινό οχυρό της νουβέλας "Lord of the Flies" που έγραψε το 1954 ο William Golding."

Νέο Trailer Απο Το "Castle Rock" του Hulu

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχουν γράψει οι Sam Shaw και Dusty Thomason, το συγγραφικό δίδυμο πίσω απο την τηλεοπτική σειρά "Manhattan", ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Stephen King και J.J. Abrams, οι οποίοι ύστερα απο την επιτυχημένη συνεργασία τους στο "11.22.63", ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στην νέα τηλεοπτική σειρά της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming, Hulu, που συνεχίζει τον δυναμικό εμπλουτισμό του προγράμματος της.

Πρωταγωνιστούν οι Melanie Lynskey, Scott Glenn, Sissy Spacek, André Holland, Jane Levy, Bill Skarsgård, Jane Levy, Terry O'Quinn, Eric Sharpe, Chris Breen, Mario Ruiz, Alex Ziwak, William Allen.

Το "Castle Rock" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.