Νέο Trailer Απο Το "Altered Carbon"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Altered Carbon", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά που αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα η υπηρεσία streaming. Το νέο trailer συνεχίζει τις θετικές εντυπώσεις που δημιούργησε το προηγούμενο, καθώς φανερώνει ενα πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής, ενώ ρίχνει και μια πιο κοντινή ματιά στο χαρακτήρα του Laurens Bancroft που υποδύεται ο James Purefoy.

"Θα ζούσατε για πάντα εάν σας δινόταν η ευκαιρία; Αν ναι, με ποιο κόστος;
Ατενίζοντας το μέλλον, 300 χρόνια μετά, οι δυνατότητες μοιάζουν ατελείωτες…"

"Βασισμένο στο νουάρ κυβερνοπάνκ μυθιστόρημα του Richard Morgan, το 'Θνητοί Θεοί' είναι μια μυστηριώδης ιστορία φόνου, έρωτα, σεξ και προδοσίας, που εκτυλίσσεται 300 χρόνια στο μέλλον. Μια νέα τεχνολογία έχει αλλάξει τη διαμόρφωση της κοινωνίας: η συνείδηση μπορεί να ψηφιοποιηθεί, το ανθρώπινο σώμα να ανταλλαχθεί, ο θάνατος δεν είναι πλέον οριστικός. Ο Takeshi Kovacs είναι ο μόνος επιζών μιας ομάδας επίλεκτων διαστρικών πολεμιστών που ηττήθηκαν σε μια εξέγερση εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων. Ο νους του ήταν φυλακισμένος, στον πάγο, για αιώνες, έως ότου ο Laurens Bancroft, ένας απίστευτα πλούσιος και μακρόβιος άνδρας, προσφέρει στον Kovacs την ευκαιρία να ζήσει ξανά. Σε αντάλλαγμα, ο Kovacs πρέπει να λύσει έναν φόνο… Το φόνο του ίδιου του Bancroft."

Νέο Trailer Απο Το "Altered Carbon"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Laeta Kalogridis ("Shutter Island"), βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick. Η ελληνικής καταγωγής Kalogridis, θα εκτελέσει και χρέη showrunner και παραγωγού μαζί με τους David Ellison, Dana Goldberg και Marcy Ross.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Takeshi Kovacs βρίσκεται ο Joel Kinnaman ("The Killing", "Suicide Squad"), στο ρόλο του Laurens Bancroft βρίσκεται ο James Purefoy ("The Following", "Hap and Leonard"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Martha Higareda ("Royal Pains"), Dichen Lachman ("The Last Ship"), Leonardo Nam ("Westworld"), Renee Elise Goldsberry, Ato Essandoh, Chris Conner και Will Yun Lee.

Νέο Trailer Απο Το "Altered Carbon"

Με δυνατό cast και το σύνηθες πλούσιο budget των σειρών του Netflix, η τηλεοπτική μεταφορά του "Altered Carbon" φαίνεται να διαθέτει όλα τα εφόδια για την επιτυχία, αν και το είδος του sci-fi δεν μετρά πολλές επιτυχίες στο χώρο της τηλεόρασης.

Το "Altered Carbon" θα διατεθεί και στην Ελλάδα μέσα απο το Netflix στις 2 Φεβρουαρίου, με ελληνικό τίτλο "Θνητοί Θεοί" και φυσικά ελληνικούς υπότιτλους.

Επίσημη σελίδα: www.netflix.com/alteredcarbon

Δείτε το trailer (με ελληνικούς υπότιτλους):

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.