Νέο Teaser του "Under The Dome"

0

Το CBS κυκλοφόρησε ένα νέο teaser, της νέας τηλεοπτικής σειράς "Under The Dome". Η νέα σειρά είναι μια συμπαραγωγή της Amblin Television του Steven Spielberg και των CBS TV Studios.

"Βασισμένο στη best-seller νουβέλα του Stephen King, η σειρά λαμβάνει χώρα στο Chester’s Mill, μια μικρή πόλη της περιοχής New England όπου ξαφνικά και ανεξήγητα αποκόπτεται απο τον υπόλοιπο κόσμο με έναν τεράστιο και διάφανο θόλο. Οι κάτοικοι της πόλης προσπαθούν να επιβιώσουν στις μετα-αποκαλυπτικές συνθήκες, ψάχνοντας ταυτόχρονα για απαντήσεις σχετικά με το πως δημιουργήθηκε αυτό το φράγμα, απο που ήρθε και το πώς θα φύγει."

Τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου θα αναλάβει ο Niels Arden Oplev ("The Girl with the Dragon Tattoo" original), σε σενάριο του Brian K. Vaughan ("Lost"). Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Stephen King, Steven Spielberg, Justin Falvey ("Falling Skies"), Darryl Frank ("The Borgias") και Stacey Snider.

Πρωταγωνιστούν οι R. Keith Harris, Colin Ford, Richard Bachellor, Dave Blamy, Kwajalyn Brown, John Elvis, Aisha Hinds, Alexander Koch, Rachelle Lefevre, Mackenzie Lintz, Natalie Martinez, Dean Norris, Colin Owens.

Το "Under The Dome" θα κάνει πρεμιέρα στο CBS στις 24 Ιουνίου και θα αποτελείται αρχικά απο 13 επεισόδια.

Δείτε το teaser [bloody-disgusting]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.