Νέο Teaser Απο Το "The Walking Dead World Beyond"

0

Το AMC κυκλοφόρησε ενα νέο teaser απο το "The Walking Dead World Beyond", την νέα spinoff σειρά απο το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς "The Walking Dead". Το νέο teaser φανερώνει εναν νέο χαρακτήρα που ενσαρκώνει η Julia Ormond, σε μια σειρά που φαίνεται να μοιάζει αρκετά με τις young adult ταινίες "The Hunger Games" και "Divergent".

"Η τρίτη σειρά του franchise εστιάζει σε δυο γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, που ανήκουν στην πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στην αποκάλυψη που όλοι πλέον γνωρίζουμε. Κάποιοι θα εξελιχθούν σε ήρωες. Κάποιοι στους κακούς της υπόθεσης. Στο τέλος, όλοι θα αλλάξουν για πάντα. Ενήλικες και κατασταλαγμένοι στις ταυτότητες τους, καλές και κακές."

Νέο Teaser Απο Το "The Walking Dead World Beyond"

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο Scott M. Gimple ("The Walking Dead", "Fear the Walking Dead") και ο Matthew Negrete ("The Walking Dead"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Πρωταγωνιστούν οι Julia Ormond, Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella, Joe Holt, Christina Marie Karis, Prabdeep Gill, Rick Kelvin Branch, Christina Brucato.

Το "The Walking Dead World Beyond", θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.