Νέο Teaser Απο το "The Strain" του Guillermo del Toro

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο FX, κυκλοφόρησε ένα νέο teaser και μερικές εικόνες απο το "The Strain", την νέα τηλεοπτική σειρά του Guillermo del Toro.

"Το "The Strain" είναι ένα υψηλού επιπέδου θρίλερ που αφηγείται την ιστορία του επιδημιολόγου Ephraim Goodweather (Corey Stoll) και επικεφαλή του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων της Νέας Υόρκης. Αυτός και η ομάδα του καλούνται να εξερευνήσουν ένα μυστηριώδες ξέσπασμα ιού, ο οποίος έχει σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα ένα αρχαίο στέλεχος του βαμπιρισμού. Καθώς η επιδημία εξαπλώνεται, ο Ephraim, η ομάδα του και μια σύμπραξη κατοίκων της πόλης, ρίχνονται στο πόλεμο για την σωτηρία της ανθρωπότητας."

the-strain-fx-still

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι del Toro & Hogan, ενώ στη θέση του showrunner και παραγωγού βρίσκεται ο Carlton Cuse (Lost).

Πρωταγωνιστούν οι John Hurt, Corey Stoll, Natalie Brown, Kevin Durand, Mia Maestro, Sean Astin, Leslie Hope, Robert Maillet, Miguel Gomez, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2014, ενώ το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Guillermo del Toro.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.