Νέο Teaser Απο Το "Damien"

0

Το δίκτυο A&E κυκλοφόρησε ένα νέο teaser απο το "Damien", την νέα τηλεοπτική σειρά, που αποτελεί το sequel της εξαιρετικής κινηματογραφικής ταινίας τρόμου "The Omen" του Richard Donner, που κυκλοφόρησε το 1976 με πρωταγωνιστές τους Gregory Peck και Lee Remick.

"Η νέα δραματική σειρά εστιάζει στον νεαρό Damien Thorn. Ενήλικος πλεόν και στοιχειωμένος απο το παρελθόν του, ο Damien βρίσκεται αντιμέτωπος με μακάβρια γεγονότα και πρέπει επιτέλους να κοιτάξει κατάματα την πραγματική του ταυτότητα: είναι ο Αντίχριστος."

Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο Glen Mazzara ("The Shield", "Walking Dead"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζι με τους Ross Fineman ("Lights Out") και Pancho Mansfield ("Queen of the South").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Damien Thorn θα βρεθεί ο Bradley James ("Merlin", "Homeland"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Barbara Hershey ("The Portrait of a Lady", "
Hannah and Her Sisters"), David Meunier ("Justified"), Tiffany Hines ("Bones"), Omid Abtahi ("Better Call Saul"), Megalyn Echikunwoke ("House of Lies") και Juan Carlos Velis ("The Bridge").

Το νέο teaser που είναι εμπνευσμένο απο την σκηνή της ταινίας όπου αυτοκτόνησε η babysitter του Damien, χαρακτηρίζεται απο την εντυπωσιακή κινηματογράφηση και το σκοτεινό τόνο και αφήνει κάποιες, λιγοστές έστω ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2016 και θα αποτελείται απο 10 επεισόδια.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.