Νέο Teaser Απο Το "Better Call Saul"

0

To AMC κυκλοφόρησε ένα νέο teaser απο το "Better Call Saul", την νέα σειρά που αποτελεί το prequel του "Breaking Bad". Η νέα σειρά θα βασιστεί στο χαρακτήρα του "Breaking Bad", Saul Goodman, τον γλοιώδη δικηγόρο του Walter White & του Jesse Pinkman.

"Το Better Call Saul αποτελεί το prequel της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς Breaking Bad, και εξελίσσεται έξι χρόνια πρίν ο Saul Goodman (Bob Odenkirk) γίνει ο δικηγόρος του Walter White. Εκείνη την περίοδο ο Saul Goodman είναι γνωστός σαν Jimmy McGill, ένας δικηγόρος μικρού βεληνεκούς που αναζητά το πεπρωμένο του και πιο άμεσα κάνει διάφορα κόλπα για να βγάλει τα πρός το ζήν. Συνεργάτης του και κάποιες φορές αντιπαλός του είναι ο Mike Erhmantraut (Jonathan Banks), ένας αγαπημένος χαρακτήρας που επίσης εμφανίστηκε στο Breaking Bad. Η σειρά θα καταγράψει την μεταμόρφωση του Jimmy σε Saul Goodman, ο άνθρωπος που βάζει το "ποινικό" στο "ποινικολόγος"."

Επικεφαλής της σειράς είναι ο Vince Gilligan - δημιουργός του "Breaking Bad" - και ο Peter Gould, ο συνεργάτης του Gilligan και σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς.

better-call-saul-still

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Saul Goodman θα βρεθεί ο Bob Odenkirk ("Breaking Bad", "Fargo"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian και Michael Mando.

Η πρώτη σαιζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου και θα αποτελείται απο 10 επεισόδια, ενώ το AMC έχει ήδη έχει παραγγείλει και την δεύτερη, η οποία θα αποτελείται απο 13 επεισόδια.

Δείτε τo teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.