Νέο Teaser Απο Την 3η Σαιζόν Του "Fear The Walking Dead"

0

Το δίκτυο AMC κυκλοφόρησε ένα νέο teaser-trailer απο την τρίτη σαιζόν του "Fear The Walking Dead", την spin-off σειρά απο το σύμπαν του "The Walking Dead".

"Καθώς το 'Fear the Walking Dead' επιστρέφει για την τρίτη σαιζόν, οι οικογένειες θα ενωθούν στο έντονο και βίαιο περιβάλλον των συνόρων Αμερικής-Μεξικού. Υστερα απο το τέλος του κόσμου που ξέραμε, οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν όχι μόνο την κοινωνία, αλλά και την οικογένεια. Η Madison (Kim Dickens) έχει ξαναενωθεί με τον Travis (Cliff Curtis), όμως η Alicia (Alycia Debnam-Carey) έχει πληγωθεί απο τον φόνο του Andres. Η πρώτη πράξη του Nick (Frank Dillane) σαν ηγέτης, είχε σαν αποτέλεσμα η Luciana (Danay Garcia) να πέσει σε ενέδρα μιας αμερικανικής εθνοφρουράς. Το ζευγάρι μπορεί να γλύτωσε τον θάνατο, όμως ο Nick δεν νιώθει πλέον αθάνατος. Αναρρώνοντας συναισθηματικά και οργανικά, ο Strand (Colman Domingo) έχει βάλει στο στόχαστρο το νέο νόμισμα του κόσμου, ενώ η αιχμαλώτιση της Ofelia (Mercedes Mason) θα δοκιμάσει την ικανότητα της στην επιβίωση..."

Νέο Teaser Απο Την 3η Σαιζόν Του "Fear The Walking Dead"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Dave Erickson ("Marco Polo") και Robert Kirkman, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του "Walking Dead", που αποτελείται απο τους Greg Nicotero, Gale Anne Hurd και David Alpert

Νέο Teaser Απο Την 3η Σαιζόν Του "Fear The Walking Dead"

Πρωταγωνιστούν οι Cliff Curtis, Kim Dickens, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, Elizabeth Rodriguez, Ruben Blades, Mercedes Mason, Lorenzo James Henrie, Daniel Sharman και Colman Domingo.

Υστερα απο δυο μέτριες πρώτες σαιζόν, η companion σειρά του "The Walking Dead" επιστρέφει χωρίς όμως να προδιαθέτει για κάτι το πολύ καλύτερο, καθώς εκτός των άλλων δεν διαθέτει τους ιδιαίτερα ενδιαφέροντες πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Η τρίτη σαιζόν του "Fear The Walking Dead" θα αποτελείται απο 16 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.