Νέο Teaser Απο Τη 2η Σαιζόν Του "Penny Dreadful"

0

To Showtime κυκλοφόρησε ένα νέο teaser απο την δεύτερη σαιζόν του "Penny Dreadful".

"Στη δεύτερη σαιζόν, η Vanessa (Eva Green) και ο Ethan (Josh Hartnett) έρχονται πιο κοντά καθώς η ομάδα, που περιλαμβάνει επίσης τους Sir Malcolm (Timothy Dalton), Dr. Frankenstein (Harry Treadaway) και Sembene (Danny Sapani), ενώνεται για να εξορκίσει τις σατανικές δυνάμεις που απειλούν να τους καταστρέψουν. Την ίδια ώρα, ο Dorian Gray (Reeve Carney), το Creature (Rory Kinnear) και η Brona (Billie Piper), έχουν να δώσουν τις δικές τους μάχες."

Αν και τα πρώτα επεισόδια της πρώτης σαιζόν είχαν κάπως αργό ρυθμό, η σειρά εξελίχθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη και ποιοτική παραγωγή που κορυφώθηκε με το εκπληκτικό 5ο επεισόδιο "Closer Than Sisters", ένα απο τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ στη τηλεόραση.

Δημιουργός της σειράς είναι ο John Logan (“Hugo”, “The Aviator”, “Gladiator”), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Juan Antonio Bayona (“The Impossible”, “The Orphanage”,) Sam Mendes (“American Beauty”, “Skyfall”) και Pippa Harris (“Revolutionary Road”, “Call The Midwife”).

Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton, Reeve Carney, Rory Kinnear, Billie Piper, Harry Treadaway, Helen McCrory, Simon Russell Beale, ενώ τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι οι Patti LuPone, Douglas Hodge, Sarah Green και ο Jonny Beauchamp.

Η δεύτερη σαιζόν του "Penny Dreadful" θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime, το 2015.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.