Νέο Promo της Τηλεοπτικής Σειράς "The Bridge"

0

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του "The Bridge", της νέας τηλεοπτικής σειράς του δικτύου FX, θεωρήσαμε σωστό να προβάλουμε ένα τελευταίο promo που φέρει τον τίτλο "Beyond The Bridge: The Mystery Begins".

"Το "The Bridge" εξελίσσεται στα σύνορα μεταξύ του El Paso στο Τέξας και την πόλη Juarez του Μεξικό. Οταν ένα πτώμα θα βρεθεί κάτω απο τη γέφυρα των συνόρων, ο Detective Ruiz και η Αμερικανή συνάδελφος του Detective Sonya Cross καλούνται να λύσουν μια υπόθεση που θα εξελιχθεί σε κυνηγητό ενός serial killer που δρά και στις δυο πλευρές των συνόρων των δύο χωρών."

Αστυνομική σειρά βασισμένη στη Δανέζικη τηλεοπτική σειρά "Bron" που εξελίσσονταν στα σύνορα μεταξύ Δανίας και Σουηδίας. Στη θέση των παραγωγών & σεναριογράφων της σειράς βρίσκονται οι Meredith Stiehm («Homeland») και Elwood Reid (" Hawaii Five-0 ").

Πρωταγωνιστούν οι Demian Bichir ("Savages"), Diane Kruger ("Troy", "Special Forces"), Ted Levine, Annabeth Gish, Thomas M. Wright, Emily Rios, Michael Reilly Burke, Duane Whitaker, Ramón Franco.

Μετά το "The Killing", άλλη μια δραματική αστυνομική σειρά της Δανέζικης τηλεόρασης μεταφέρεται στην Αμερική φιλοδοξώντας και σε αντίστοιχη επιτυχία.

Η πρώτη σαιζόν του "The Bridge" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια.

Δείτε το promo:


 

«The Bridge» poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.