Νέα Promos Απο Το "The Magicians"

0

Πέντε εβδομάδες πρίν απο την πρεμιέρα της σειράς, το Syfy κυκλοφόρησε δυο νέα promos απο το "The Magicians", την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου που είναι βασισμένη στη best-selling τριλογία βιβλίων του Lev Grossman. Τα νέα promos περιλαμβάνουν συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, λεπτομέρειες γύρω απο την μεταφορά των βιβλίων στην τηλεόραση αλλά και νέα πλάνα που συντηρούν τις υψηλές προσδοκίες που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα το προωθητικό υλικό της σειράς.

"Οπως όλοι, έτσι και ο μικρομέγαλος μαθητής του λυκείου Quentin Coldwater υποθέτει ότι η μαγεία δεν είναι αληθινή, μέχρι τουλάχιστον την εισαγωγή του σε ένα πολύ μυστικοπαθές ιδιωτικό κολλέγιο της μαγείας, στην Νέα Υόρκη. Εκεί θα ενδώσει στις χαρές της φιλίας, της αγάπης, του sex και του ποτού, ενώ λαμβάνει μια αυστηρή εκπαίδευση στην σύγχρονη μαγεία. Ομως η μαγεία δεν θα φέρει την ευτυχία και την περιπέτεια που ο Quentin περίμενε.
Μετά την αποφοίτηση, αυτός και οι φίλοι του θα πέσουν πάνω σε ένα μυστικό που θα τους οδηγήσει σε ένα απίστευτο ταξίδι, που μπορεί και να ικανοποιήσει τους πόθους του Quentin. Ομως το ταξίδι θα αποδειχθεί πολύ πιο σκοτεινό και επικίνδυνο απο αυτό που περίμεναν..."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Sera Gamble ("Supernatural") και John McNamara ("Common Law", "In Plain Sight"). Το επεισόδιο-πιλότο της της σειράς σκηνοθέτησε ο Mike Cahill, ("Another Earth", "I Origins"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael London ("Lola Versus", "Milk").

the-magicians cast -syfy

Πρωταγωνιστούν οι Jason Ralph, Stella Maeve, Michael Cassidy, David Call, Hale Appleman, Arjun Gupta, Tembi Locke, Summer Bishil.

Με υψηλό επίπεδο παραγωγής, όμορφη αισθητική και υπόβαθρο τα best-selling βιβλία του Lev Grossman, η τηλεοπτική μεταφορά του "The Magicians" φαντάζει σαν την καλύτερη και πιο φιλόδοξη παραγωγή που έχει φιλοξενήσει ποτέ το Syfy.

Το "The Magicians" θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου στο Syfy, ενώ το πιλοτικό επεισόδιο έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Δείτε τα promos:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.