Νέο Promo Απο Την 3η Σαιζόν Του "Black Sails"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε ένα νέο featurette απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Black Sails". Με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και νέα πλάνα, το νέο promo μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα της τρίτης σαιζόν, που αναμένεται επική και γεμάτη σκηνές δράσης απο τον πόλεμο που βρίσκεται πρό των πυλών.

"Υστερα απο τα γεγονότα της Charles Town, όλος ο κόσμος ζεί υπό τον φόβο του Captain Flint. Ομως, όταν η εκστρατεία του τρόμου του Flint εξελίσσεται σε παράνοια, ο John Silver θα κληθεί να τον επανεφέρει στη λογική. Την ίδια ώρα και ενώ η Eleanor Guthrie απουσιάζει, ο Jack Rackham και ο Captain Charles Vane πασχίζουν να επαναφέρουν την ασφάλεια στο Nassau. Ολα θα κριθούν όταν θα θα καταφθάσει μια νέα απειλή. Τους γνωρίζει. Τους καταλαβαίνει. Και ανα πάσα στιγμή μπορεί να τους κάνει να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου."

Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Edward Teach ή Μαυρογένη, ο οποίος εκτός απο φόβος και τρόμος των θαλασσών αποτέλεσε και τον μέντορα του Charles Vane.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Robert Levine ("Human Target") και Jonathan E. Steinberg ("Jericho"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael Bay ("Transformers").

Πρωταγωνιστούν οι Toby Stephens, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Tom Hopper και Ray Stevenson.

Η τρίτη σαιζόν του "Black Sails" θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Starz.

Δείτε το trailer:

 

black-sails-season-3-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.