Νέο Promo Απο Την 2η Σαιζόν Του "Penny Dreadful"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο βίντεο με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες απο την δεύτερη σαιζόν του "Penny Dreadful". Μέσα απο το βίντεο και με την χρήση εντυπωσιακών οπτικών εφέ, το promo παρουσιάζει τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες με τις ιδιότητες τους αλλά και τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν.

"Στη δεύτερη σαιζόν, η Vanessa (Eva Green) και ο Ethan (Josh Hartnett) έρχονται πιο κοντά καθώς η ομάδα, που περιλαμβάνει επίσης τους Sir Malcolm (Timothy Dalton), Dr. Frankenstein (Harry Treadaway) και Sembene (Danny Sapani), ενώνεται για να εξορκίσει τις σατανικές δυνάμεις που απειλούν να τους καταστρέψουν. Την ίδια ώρα, ο Dorian Gray (Reeve Carney), το Creature (Rory Kinnear) και η Brona (Billie Piper), έχουν να δώσουν τις δικές τους μάχες."

Δημιουργός της σειράς είναι ο John Logan (“Hugo”, “The Aviator”, “Gladiator”), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Juan Antonio Bayona (“The Impossible”, “The Orphanage”,) Sam Mendes (“American Beauty”, “Skyfall”) και Pippa Harris (“Revolutionary Road”, “Call The Midwife”).

Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton, Reeve Carney, Rory Kinnear, Billie Piper, Harry Treadaway, Helen McCrory, Simon Russell Beale, ενώ τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι οι Patti LuPone ("American Horror Story"), Douglas Hodge ("Robin Hood"), Sarah Green ("Vikings") και ο Jonny Beauchamp ("How to Make It in America").

Η δεύτερη σαιζόν του "Penny Dreadful" θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime, στις 3 Μαϊου.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.